VET 750
Patógenos e Doenças de Origem Alimentar/Foodborne Pathogens and Diseases
Epidemiologia de doenças de origem alimentar. Caracterização de patógenos e doenças de origem alimentar. Detecção e enumeração de patógenos de origem alimentar. Impactos de doenças de origem alimentar. Prevenção de doenças de origem alimentar. Tendências em inocuidade de alimentos.
Epidemiology of foodborne diseases. Characterization of foodborne pathogens and diseases. Detection and enumeration of foodborne pathogens. Impacts of foodborne diseases. Prevention of foodborne diseases. Trends in food safety.
Concentration area: Medicina Veterinária
Semester Offered: Segundo
Code: VET 750
Credits: 4
Responsible Teacher: Luís Augusto Nero
Other Courses:
Courses offered in English
VET 610
VET 611
VET 612
VET 630
VET 631
VET 632
VET 633
VET 634
VET 635
VET 636
VET 637
VET 640
VET 643
VET 644
VET 645
VET 646
VET 648
VET 650
VET 653
VET 660
VET 661
VET 663
VET 664
VET 665
VET 671
VET 672
VET 676
VET 685
VET 690
VET 691
VET 710
VET 711
VET 731
VET 740
VET 741
VET 742
VET 743
VET 750
VET 752
VET 753
VET 765
VET 765
VET 775
VET 776
VET 777
VET 778
VET 785
VET 797
VET 799